Forum DYSKUSYJNE FORUM PSZCZELARSKIE POD PATRONATEM PASIEKI MICHAŁÓW Strona Główna DYSKUSYJNE FORUM PSZCZELARSKIE POD PATRONATEM PASIEKI MICHAŁÓW
Prawdziwe miejsce dla sympatyków pszczół - witamy!
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

dekrystalizacja ==> krystalizacja miodu

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum DYSKUSYJNE FORUM PSZCZELARSKIE POD PATRONATEM PASIEKI MICHAŁÓW Strona Główna -> PRODUKCJA I POZYSKIWANIE PRODUKTÓW PSZCZELICH
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
misiu3
ASYSTENT PSZCZELARZA
ASYSTENT PSZCZELARZA



Dołączył: 25 Paź 2015
Posty: 5
Przeczytał: 0 tematów

Skąd: dukla
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Nie 18:36, 25 Paź 2015    Temat postu: dekrystalizacja ==> krystalizacja miodu

mam takie pytanie czy miód skrystalizowany jesli go podgrzejmy i poddamy procesowi dekrystlizacji to czy po pewnym czasie on spowrotem ulegnie procesowi krystalizacji czy jest to proces juz nieodwracalny

pozdrawiam


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
KrzysztofZ98
Gość






PostWysłany: Pią 13:22, 13 Lis 2015    Temat postu:

Ponowna krystalizacja upłynnionego miodu zależy od temperatury i czasu dekrystalizacji i zwykle taki miód krystalizuje nierównomiernie.
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum DYSKUSYJNE FORUM PSZCZELARSKIE POD PATRONATEM PASIEKI MICHAŁÓW Strona Główna -> PRODUKCJA I POZYSKIWANIE PRODUKTÓW PSZCZELICH
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001 - 2005 phpBB Group
Theme ACID v. 2.0.20 par HEDONISM
Regulamin